کانور جندای

تاریخ : ۱۴ آذر ۱۳۹۶

کانور جندای  JANDAYA CONURE

(Aratinga jandaya)

همچنین با عنوان طوطی جندای، طوطی یا پاراکیت سر زرد و پاراکیت فلامینگ نیز شناخته می­شود.

مشخصات گونه

جنس: Aratinga         گونه: jandaya

اندازه:

۳۰ سانتیمتر (۷/۱۱ اینچ).

وزن:

۱۴۰-۱۲۵ گرم (۹/۴-۳/۴ اونس).

رنگ پرندگان بالغ:

هر دو پرنده بالغ زرد، گردن و صورت نارنجی؛ قسمت بالای بدن به رنگ زیتونی / سبز؛ قسمت پشت و شکمی سبز، پر­های کناری به رنگ قرمز، سینه به رنگ نارنجی / قرمز، شکم و زیر بال­ها پوشیده؛ قسمت بالای بال سبز رنگ، دم به رنگ زیتونی / سبز و در انتها آبی تیره. منقار سیاه. حلقه چشم ساده و به رنگ خاکستری یا سفید. چشم به رنگ قهوه­ای.

رنگ پرندگان جوان:

همانند پرندگان بالغ، اما سر وگردن و چشم­ها به رنگ سبز تیره؛ سینه به رنگ نارنجی و شکم تیره­تر است. حلقه چشم ساده و سفید. چشم به رنگ قهوه ­ای.

ارتباط:

خجالتی، دارای صدای بلند و سازگار به نگهداری در قفس٫

مراقبت گونه­ ها

طول عمر:

بیش از ۲۰ سال.

رژیم غذایی:

لوبیا و حبوبات پخته شده و ماش؛ ذرت آب­پز شده، دانه آفتابگردان خشک یا خیس شده یا جوانه ­زده؛ میوه­ هایی مانند سیب، گلابی، نارنگی، موز؛ غذاهای تهیه شده از تخم مرغ آب­پز شده، نان خرد شده، پنیر کم چرب و هویج؛ سبزیجات مانند هویج، کرفس، لوبیا سبز و نخود فرنگی، ذرت تازه، ارزن و پلیت کامل.

موارد دیگر:

حمام کردن؛ تهیه اسباب ­بازی، اسباب باری­های چرمی و چوبی؛ نردبان، شاخه ­ها و غیره.

اندازه جعبه لانه:

جعبه عمودی ۱۲ اینچ × ۱۲ اینچ × ۲۲ اینچ (۵/۳۰ سانتیمتر × ۵/۳۰ سانتیمتر × ۹/۵۵ سانتیمتر).

زمان انکوباسیون تخم:

۲۵-۲۳ روز٫

سن پرواز:

۹-۸ هفتگی.

 

وضعیت گونه­ های وحشی

جمعیت جهانی:

نامشخص، پایدار.

وضعیت در فهرست قرمز IUCN ۱ :

حداقل نگرانی.

فهرست CITES ۲ :

رده ۲٫

دامنه:

واقع در شمال شرقی برزیل، جنوب شرقی پارا و نزدیک سائو لوئیس، ماراناهو، شرق ریو گراند دو نورت و جنوب آلاگواس[۳]، شمال باهیا و شرق گویاس؛ منتقل شده با بِلِم و پارا.

زیستگاه:

جنگ­ل های برگ­ ریز، کرادو، اسکراب و مناطق جنگل­ های مرطوب. همچنین، در کناره جنگل­ های مرطوب و گایتنگا نیز یافت می­شود. برخی مواقع به مناطق کشاورزی و مراتع نیز می­روند.

رژیم غذایی گونه­ های وحشی:

دانه­ ها، انواع توت­ ها و میوه­ ها. ممکن است از ذرت هم استفاده کنند.

اکولوژی و رفتار:

معمولا در گروه­ های دوازده­ تایی یا بیشتر دیده می­شوند، لانه­ آن­ها در داخل درخت بوده و حداقل ۱۵ متر (۵۰ فوت) از زمین فاصله دارند. پروازهای طولانی را بین زیستگاه­ های مناسب دارند.

اندازه تخم:

تخم گرد با اندازه ۵/۲۸ × ۵/۲۲ میلی­متر (۱/۱ × ۹/۰ اینچ).

فصل تولید مثل:

آگوست – دسامبر.

 

 

[۱] اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت.

[۲] معاهده چند جانبه برای حفاظت کردن از جانوران و گیاهان در معرض خطر.

[۳] یکی از ۲۷ ایالت برزیل است که در شمال شرقی این کشور قرار دارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود / عضویت

بستن
*
*

سبد خرید

جدیدترین های دانشنامه پرندگان

اینستاگرام

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More


قوانین

کاربران / خریداران محترم
مطالعه و تایید موارد موجود در قوانین و مقررات و پذیرفتن آن جهت صدور مجوز الزامی است.

درباره ما

مجموعه بهشت پرندگان زینتی درنا با مجوز رسمی از سازمان حفاظت محیط زیست و نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران و پروانه بهداشتی سازمان نظام دامپزشکی ایران…

تماس با ما

شماره‌های تماس
تلفن همراه: ۰۹۱۲۱۲۵۹۲۰۱
۷۶۲۱۵۱۱۱ – ۰۲۱
۷۶۲۱۵۱۱۲ – ۰۲۱کانال تلگرام: dorna_farm@
پاسخگویی تلگرام: dornafarm@
صفحه اینستاگرام: dornafarm@